Tur att det finns bilverkstäder att lita på

Jag har två bilar hemma, sen har min flickvän en också. Bilarna är en viktig del av våra liv och vi spenderar (tyvärr) ganska mycket tid på vägarna och för mig är det då viktigt med en bra bil. Dels ur säkerhetsaspekter men också av den enkla anledningen att man sitter bättre, mjukare körning och med lägre ansträngning i en bättre bil. Jag är ansvarig för bilarna kan man säga, jag ser till så att de håller hög kvalitet, tvättar dem, tar in dem till en bilverkstad i Vallentuna för bilservice och liknande. Utöver våra två vanliga bilar så har jag en bus-bil, det är en äldre bil med en optimerad motor och en jäkla driv. Jag är motorintresserad och brukar åka runt med den under vintern framförallt eller på grusvägar i de avlägsna skogarna utanför Täby och Vallentuna. Men även den bilen behöver lämnas in på bilverkstad i Vallentuna ibland. I våras körde jag riktigt mycket, både på bana och på avspärrade grusvägar. Det måste ha slitit ordentligt på bakhjulen som får ta ganska mycket stryk på de torra vägarna. För en dag när jag körde ifrån Vallentuna, växlade ner och gasade så small ett bakdäck. Jag rullade till sidan och ringde till min firma för däckjour i Täby. Denna bilverkstad heter Robins Bilservice Däckjour & Bärgning, det är alltid den bilverkstad i Vallentuna som jag vänder mig till. De åkte ut och hämtade mig med sin bärgningsbil och tog mig tillbaka till Vallentuna för att få båda bakdäcken bytta, det andra var lika slitet som det som gick sönder. Robins Bilservice Däckjour & Bärgning

Du gillar kanske också...