Domanski Service AB

Transporttjänster i Tyresö är en sak som jag vet att det är rätt så många av er läsare och följare som har hört av er om till mig här på min blogg där jag skriver om saker som rör fordon, bilar och även då transport.

Först och främst idag, dock, så tänkte jag faktiskt skriva ett par ord till mina läsare och tacka er för allt ert engagemang här på min blogg och jag hoppas att ni fortsätter att återvända hit för att läsa mina inlägg och kommentera intressanta tankar och funderingar samt sprida en bra och positiv stämning på nätet. Jag tycker att det är oerhört kul och trevligt att ni har blivit så pass många nu och att vi nästan har skapat ett litet sorts community här bland oss bilintresserade.

Hur som helst så tänkte jag att jag skulle då skriva ett par ord om Domanski Service AB som är det företaget som jag har anlitat och fått hjälp av och jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag är med den utförda transporttjänsten som de utförde. Jag har fått så många frågor och funderingar från er när det kommer till det här och det var nog sedan jag nämnde det lite snabbt i ett annat inlägg som det började komma. Jag skulle självklart ha skrivit lite mer där och då, men istället så såg jag till att svara så gott jag kunde nere i kommentarerna och jag hoppas att ni har fått så bra svar som ni förväntade er. Jag tänker dock inte skriva så mycket mer i just det här inlägget utan jag kommer faktiskt att länka lite till er så att ni kommer att kunna klicka er vidare själva och läsa på om både tjänst och företag.