En fräck motorupplevelse för oss och barnen

Jag vet vad jag vill göra i vinter i alla fall. Vi har en vinterstuga uppe i Sveg som vi brukar åka upp till någon vecka under vintern. Hela familjen älskar friluftsliv och skidåkning. När vi är i Sveg så brukar vi både åka utför och längdskidor, isfiska och gå långa promenader i skogen med varm choklad och nybakade bullar. Nu för ett tag sedan så läste jag på nätet om ett företag som erbjuder skotersafari i Sveg. Företaget som erbjuder det heter Motor & Vildmarkcenter i Sveg AB. De har tydligen funnits ett tag men jag har lite hört talas om dem tidigare och jag älskar verkligen att åka på snöskoter. Jag har länge tänkt att jag och resten av familjen ska ta och hyra skotrar och ge oss ut i vildmarken en vacker vinterdag men det har inte blivit av ännu. Men i vinter ska jag boka in ett skotersafari i Sveg, första gången tror jag att vi bokar en guidad tur, som de erbjuder på Motor & Vildmarkcenter i Sveg. Då tänker jag att barnen framförallt lär sig att åka bättre om de får lite tips och tricks om hur man ska köra skoter. Efter en sån tur hade vi kunnat hyra någon skoter och åka ut och fiske eller bara för att åka lite. Jag åkte mycket skoter när jag var liten tillsammans med mina bröder, vi var ofta ute på skotersafari med våra kompisar och föräldrar. Det är en härlig känsla att sväva genom snön över kullar och dalar.