Hängiven till mina bilar

Tillsammans med min flickvän bor jag i Karlstad. Jag är uppväxt på en gård utanför Karlstad och för ett par år sedan så flyttade jag och flickvännen ihop till en lägenhet mer centralt. Jag är en riktig bilfanatiker, jag brukar meka och bygga om mina bilar efter egna preferenser. Då är det gamla bilar som jag talar om, de hade gått sönder om inte jag hade mekat som jag gör med dem. Jag brukar jobba en hel del med motorn men också med exteriör och interiör. Interiören är mer av ett fingöra, det tar ganska lång tid och det är ganska svårt att få till stånd en önskad produkt av det man försöker skapa. En gång har jag försökt mig på att göra egna bilsäten men det kan jag erkänna att det inte blev speciellt lyckat, det är riktigt svårt. SÅ just det med bilsäten har jag nu lämnat över till ett företag som heter VOLAB Vinyl och Läder AB istället. De erbjuder lädervinyl av olika slag, bland annat till båtdynor och bilsäten i Karlstad. Antingen så kan man av VOLAB köpa läder för sina bilsäten eller så låter man dem göra läderdesign och utformning. De gör det garanterat bättre än vad du och jag skulle göra. Nu har jag tänkt att lämna in mina bilsäten till VOLAB för att de ska få göra en uppfräschning av dem. Byta ut det gamla tyget mot ordentligt konstläder av gediget och hållbart material. Därefter är tanken att jag ska visa upp bilen på en bilmässa i höst, med nya bilsäten kommer den att vara fantastisk.