No. 1 Bilvård

Hej kära vänner, vad roligt att ni tittar förbi igen. Jag är tacksam över att ni kommer tillbaka till denna blogg och hjälper mig att hålla uppe motivationen för att faktiskt uppdatera här. Som ni kanske vet så är jag galen i bilar och jag har köpt hem en helt sprillans ny bil, men det som är tråkigt är att någon redan har repat upp den på motorhuven, men det löste jag genom att hitta ett företag vid namn No. 1 Bilvård i Mölndal.

Nu undrar ni säker vilket märke på bilen som jag köpte och såklart var det en ny Mercedes som jag alltid har velat ha. Eftersom jag fortfarande är ung och inte har hunnit jobba så mycket så tycker jag att det är helt otroligt att jag har lyckats spara ihop pengar till att köpa min drömbil. Det är dock synd att någon ska ha så roligt att repa nya bilar och när jag såg det blev jag inte glad alls. Dagen efter detta hände åkte jag till No. 1 Bilvård i Mölndal så att de kunde hjälpa mig att få bort dessa rispor. Jobbet var väldigt bra utfört och jag är riktigt nöjd över resultatet. Nu ser det verkligen inte ut som att bilen har blivit repad alls och det är en skön känsla för mig. Med hjälp av No. 1 Bilvård i Mölndal och deras råd har jag nu hyrt ett garage nära lägenheten jag bor så att ingen förutom jag ska komma åt bilen. Till er där ute som förstör andras ägodelar vill jag bara säga att det är väldigt onödigt. Hur hade du känt dig om någon kom och gjorde sönder din nya, dyra klocka? Tänk på det nästa gång.