Jag fick hjälp med hjulinställningar

God morgon gott folk, välkomna till ett nytt inlägg en fin dag som denna. I det här inlägget hade jag tänkt uppmärksamma en bilverkstad i Åkersberga vid namn Arninge Bilverkstad AB. Det är en bilverkstad som har hjälp mig vid några tillfällen och eftersom jag har fått så bra hjälp av dem vill jag dela med mig av dem till er.

Jag har vänt mig till den här verkstaden under en lång period, sist gång jag var i kontakt med dem var det för att ställa in däcken på min bil. Jag märkte under en längre resa att bilen drog åt höger, jag visste dock inte vad det kunde bero på så när jag kom hem från resan kontaktade jag denna bilverkstad i Åkersberga för att höra angående om de hade någon tid att kolla över min bil. När jag åkte dit med bilen upptäckte de fort att det berodde på att hjulen behövde ställas in annorlunda, de började direkt med att fixa problemet. Efter en stund fick jag provköra bilen igen för att kolla om jag kände av skillnaden, jag kände direkt att bilen inte längre drog åt höger utan den gick precis som den skulle. Återigen hade de gett mig otroligt bra hjälp som gjorde att min bil fungerade felfritt igen, det finns inte ord för hur mycket jag tycker om det här företaget och den hjälpen man kan få av dem. Det är en bilverkstad i Åkersberga som jag verkligen kan rekommendera er alla att vända er till om ni skulle behöva någon som helst hjälp med bilen.